Conceptontwikkeling Ervaren Oppas

Projectleider Vitaal Thuis
19 januari 2018
Projectmanager Medimapp
19 januari 2018

Conceptontwikkeling Ervaren Oppas

Doel

Het ontwikkelen van een concept dat antwoord gaf op de vraag: Hoe kunnen wij als KION nog meer van betekenis zijn voor onze ouders en kinderen?

Werkwijze

We zijn methodisch en gestructureerd te werk gegaan volgens de methode van Design Thinking. Allereerst hebben we de juiste ontwerp vraag met de bijbehorende randvoorwaarden vastgesteld. Onze werkwijze kenmerkt zich door op een mensgerichte, instinctieve manier te werk te gaan. Dit doen wij op basis van onder andere klantbehoeften, klantwensen en irritaties. We gaan uit van onze intuïtie, van patronen herkennen om zo concepten te bouwen die zowel emotioneel als functioneel toegevoegde waarde hebben. Hierbij betrekken wij altijd gebruikers en klanten. We vertalen onze observaties naar inzichten en inzichten naar producten en diensten. Door te starten met mensen, hun wensen, irritaties en behoeften, zijn we erachter gekomen wat het meest begeerd wordt. Daarnaast hebben we gekeken naar wat er in de markt gebeurt en gaat gebeuren. Zodra we mogelijke oplossingen in beeld hadden gebracht hebben we ook gekeken naar de technische toepasbaarheid, de financiële levensvatbaarheid en de 'fit' met de missie en visie van KION. We believe in people, not problems. We focus on the needs of users and customers.

Resultaten

Een professionele oppasdienst die aansluit op de wensen en behoeften van ouders en oppassen. Die betrouwbaar is, het gemak dient en met een unieke gebruikerservaring. We noemen het Ervaren Oppas!